Târg de antichităţi

La Galaţi, în ultima perioadă, mai ales că afară s-a lăsat frig, e din ce în ce mai dificil să găseşti variante de petrecere a timpului liber. Şi dacă adulţii mai au la dispoziţie baruri şi restaurante, cluburi şi discoteci, pentru copii oferta e destul de săracă. Părinţii ştiu cât este de greu să le găseşti celor mici o activitate relaxantă pentru sfârşitul de săptămână, şi mai ales una care să fie nu doar educativă, ci să-i şi încânte cu adevărat.

De aceea, un eveniment de anvergura celui care va avea loc în acest weekend la Galaţi este cu atât mai important. Este vorba despre o expoziţie destinată atât copiilor, cât şi părinţilor şi bunicilor mai ales.

Grupul de firme Agro-Dunărea le-a pregătit încă o surpriză gălăţenilor, o expoziţie de antichităţi, maşini de epocă, obiecte vintage, cai de rasă şi accesorii pentru echitaţie. Inedita expoziţie îşi va deschide porţile astăzi, 8 octombrie, începând cu ora 9, în incinta Halelor SC Agrodunărea SA din Calea Prutului nr 13.

Acest târg a fost anunţat de Marian Băilă imediat după succesul pe care l-a avut expoziţia de cai de rasă.

Pentru prichindei

Organizatorii s-au gândit că pentru prichindeii din oraş târgul de antichităţi nu prezintă un mare interes, de aceea au pus pe afiş şi caii de rasă. Dacă la expoziţia din mai copii au putut vedea cai Lipiţani din patru herghelii de renume din ţară, acum ei vor avea ocazia să vadă caii Appaloosa şi Gypsy Horse. Plus că vor putea admira şi maşinile de epocă.
Merita de vizitat…

Reclame

~ de Razvan Cardon pe 8 octombrie 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: